Nou servei al centre cerdanyola

A partir de la propera setmana , l’Anabel López, fisioterapeuta  ubicada als centres de Cerdanyola i Ripollet, ofereix un nou servei a Cerdanyola: Psiconeuroinmunologia (PNI)

És una teràpia que tracta al pacient analitzant el seu estil de vida, tenint en compte el seu sistema immunitari, endocrí, neurològic i psicològic; amb l’objectiu d’arribar a les veritables causes del motiu de la consulta.

Com és una visita de PNI clínica?

La primera visita consisteix en un detallat interrogatori d’aspectes físics, psíquics i socials.
El professional, basant-se en la informació extreta investigarà i determinarà les possibles causes del motio de consulta del pacient.
Es reeducarà l’estil de vida mitjançant la Nutrició i suplementación i recomanacions en diferents aspectes importants en la seva afectació.
El terapeuta, pot confirmar les seves hipòtesis a través d’exàmens complementaris dins d’una possible xarxa multidisciplinària tals com a analítiques sanguineas i d’orina.
En la següent visita depenent de l’evolució i sintomatologia del pacient es modificarà o perllongarà els possibles canvis per enfocar al pacient cap al procés de curació

MOLT INDICAT PER A

Transtorns digestius ( gasos, inflor, males digestions, reflux, acidesa, malament alè, restrenyiment, diarra, intoleràncies alimentàries…)
Malalties autoinmunitarias (psoriasis, celiaquia, hipotiroïdismes autoinmunes, artritis reumatoidea…)

Transtorns metabòlics ( hipotiroïdisme, diabetis, hipercolesterolemia i displemia, hipertensió arterial, fetge gras, sobrepès…) i un llarg etcètera.