DEPILACIÓ ELÈCTRICA
Es una tècnica efectiva que permet eliminar definitivament el pèl superficial. Consisteix en col·locar una agulla dins del fol·licle pilós que a través de la corrent destrueix les cèl·lules germinatives del pèl.
Permet eliminar el pèl de totes les parts del cos desde el mentó, llavi superior, patilles, coll o altres parts del cos així com tot tipus de pell o zones complicades.

DEPILACIÓ CERA TÈBIA
Utilitzem un tipus de cera tèbia enriquida amb diferents actius per adequar-nos a tot tipus de pell. L’elasticitat de la cera permet treballar de manera més ràpida i menys indolora. Per una higiene màxima utilitzem una espàtula amb cera d’un sol ús. Després de cada servei desinfectem, hidratem i calmem la zona tractada.

DEPILACIÓ LÀSER
La tecnologia amb depilació làser díode permet obtenir un resultat amb major efectivitat i treballar amb qualsevol tipus de pell durant tot l’any, inclòs durant l’estiu; ja que es tracta del làser que actua amb major profunditat. A més a més, ens aporta una sensació de confort degut al seu sistema multi dispar i al seu sistema de fred incorporat.
La nostra infermera professional amb llarga experiència t’assessorarà de manera personalitzada.

Comprar tractament