HIDROMASSATGE
Massatge realitzat amb propulsió d’aigua calenta i aire per estimular la circulació sanguínia i relaxar la musculatura combinat amb cromo teràpia (teràpia del color).
Les principals indicacions del hidromassatge van enfocades a persones que tinguin alteracions del sistema nerviós (estrès o ansietat) i afeccions del aparell locomotor com malalties articulars degeneratives, lumbàlgies, artropaties inflamatòries, osteoporosis, contractures o post cirurgies.

HIDROJET
Llit d’aigua (banyera seca) de disseny ergonòmic que permet realitzar un massatge relaxant complert combinat d’aigua i aire amb impulsos a la zona dorsal, lumbar i cames.

DEPRESSOTERÀPIA
Tipus de massatge que es realitza mitjançant una màquina específica que provoca un efecte buit a través d’una ventosa que aspira i fa massatge a la vegada per tal de reduir els nòduls de greix i poder obtenir una pell més terça i firma.
Indicada per millorar la circulació sanguínia, millorar el drenatge limfàtic, tractar la cel·lulitis, reduir varius, alleujar les cames cansades i la retenció de líquids.

PRESSOTERÀPIA
Aquest equip consisteix en l’aplicació d’unes botes neumàtiques dotades de càmeres que distribueixen la pressió de l’aire al llarg de les cames.
Aquesta tècnica està indicada per aconseguir un drenatge limfàtic en persones que presenten problemes mèdics i/o estètics com alteracions en el sistema circulatori, cames cansades, aranyes vasculars, edemes, cel·lulitis i acumulacions de greix.

DIATÈRMIA
Equip de radiofreqüència d’alta generació i efectivitat que permet un efecte vasodilatador, que activa la circulació sanguínia, fet que nodreix i produeix una revitalització cel·lular, millorant la tonicitat i elasticitat, i disminuint el greix generant grans canvis en el to i la hidratació de la pell.
Els resultats obtinguts permeten donar al teixit un efecte lífting generat per la oxigenació de la pell, reduint a demés la flàccides, les arrugues, les adipositats i les cicatrius.